Belső utazás

Kategória:Gondolatok az egészségről-blog
Szerző:admin

Egy idézet a fenti szerzőtől: “Over the past 20 years, while practicing the Journey Method, coaching tens of thousands of people and personally guiding them to get better results everyday, I discovered that each illness,
whether it’s mental or physical, is rooted in the very cells of your body and is connected with an unresolved issue that you’ve experienced in the past.”

Vagyis : Az elmúlt 20 évben, mióta a Belső utazás módszert használom, és több tízezer embert személyesen vezettem végig, rájöttem, hogy minden betegség gyökere-legyen az szellemi vagy fizikai- a testünk sejtjeiben kódolva van, és egy múltban megélt, megtapasztalt problémához kapcsolódik.

Azért idézem Brandon Bayst, mert szavai összefoglalják azt, amit jómagam is tapasztalok nap mint nap: a betegségek gyökere egy érzés, általában fájdalom, nehézség, ami egy konkrét emlékhez, helyzethez kötődik. Sokszor ez az érzés gyerekkorban jön létre, és még a legjobb, legszeretőbb családokban is kialakul, mert nem elsősorban a valódi helyzet hozza létre, hanem szinte be akarjuk gyűjteni ezt magunknak. Ez meglehetősen furán hangzik, de aki hallott már előző életekről vagy életfeladatokról, annak ez nem annyira különös. A létrejött sérülés aztán sokféle formában (betegség, kudarcok az életben) újra és újra visszaköszön, egészen addig, míg el nem kezdünk foglalkozni vele és feltárni, megoldani.

Érdekes figyelni, hogy olyan korszakot élünk, amikor lehetőségünk van arra, hogy igazán megoldjuk, feloldjuk ezeket a néha több generációs problémákat. Számtalan ilyen módszer található ma már az alternatív gyógyításban, ezért nehéz kiragadni egyetlen egyet. Minden kereső ember rátalál ilyenekre és abból tudhatja, hogy jót talált, hogy egyre jobban, problémamentesebben, egészségesebben tud élni. Kapcsolatai harmonizálódnak, szívébe béke költözik, teste optimálisan működik.

Érdemes azt is tudni, hogy bátorságra is szükség van ehhez a fajta többszintű gyógyuláshoz. Merni kell szembenézni saját történetünkkel, legyen az bármilyen fájdalmas is eleinte. Az oldódás, gyógyulás szakaszában pedig a testi tünetek néha felerősödnek, de ez csak rövid ideig tart és mindig spontán javul! Tapasztalatom szerint a lelki oldást követően történik ez meg, akár aznap akár néhány napon belül. A testnek úgy látszik van egy kis várakozási ideje, míg a gondolati, érzésbeli változásokra reagál. De ha ezt tudja az ember, nem ijed meg, sőt örül neki, hogy hatásos volt a kezelés!

 

 

Leave a Reply

Kérem, adja meg az alábbi művelet eredményét! *