Megrendelhető anyagok otthoni gyakorláshoz

Video sorozatok és hanganyagok otthoni használatra. Megrendelés emailben: szemlelek@gmail.com

  • A látásjavítás alapjai : A 4 órás előadássorozat érdekes és hasznos dolgokat ismertet meg a látás működéséről. Milyen tényezők befolyásolják a látást? Mit jelent az, hogy az agyunkkal látunk?  Mitől lesz jó és mitől lesz rossz a látásunk? Milyen gyakorlatokat végezhetünk azért, hogy jobban lássunk? Ezekről szól ez a 4 órás sorozat. (ára 20 000 Ft)
  • Olvasó szemüvegesség megjavítása: A 6 órás sorozat lépésről lépésre megismertet azzal, hogyan tudod javítani a közeli látásod és csökkenteni vagy letenni az olvasó szemüvegedet. (ára: 40 000 Ft)
  • A rövidlátás javítása, 7 leckés sorozat: A 7 leckéből álló sorozatban rengeteg segítséget kapsz ahhoz, hogy javítsd a rövidlátásod. A rövidlátás kialakulásának sok külső oka van (például a sok közelre nézés) és sok belső oka is ( érzések, testtartás, belső feszültségek) Ezek a leckék segítenek megismerni a belső működésed, segítenek új szokások kialakításában. A szemüveged dioptriájának csökkentéséhez keress meg személyesen. (A 7 lecke ára: 45 000 Ft)
  • 6 tanács a monitor előtt dolgozók számára. Ez az előadás arról szól, hogyan előzheted meg a látásod romlását ha sokat ülsz képernyő előtt (ára: 6000 Ft)
  • Mit tehetünk gyerekeink látásának megőrzéséért? Az előadásban elmesélem, miért annyira káros, ha egészen kis gyerekek a digitális eszközök bűvöletébe kerülnek. A rövidlátás, a látás és figyelmi problémák ugrásszerű növekedése zajik a gyerekek között világszerte. Tegyünk az egészséges látásukért, gondolkodásukért! (ára 6 000 Ft) 
  • Hosszú tenyerezés hanganyag . Ez a 22 perces hanganyag segít ráhangolódni a szemek és a látóközpont ellazítására. ( ára: 2 000 Ft)
  • Vizualizáció az elme számára ( mp3 formátum), Vizualizáció a memória számára (mp3 formátum), Vizualizáció színekkel (mp 3 formátum)  (áruk: 3000 ft)
  • A test, az érzékelés és a szemek kapcsolata. 7 lecke test+szemlazító gyakorlat, hanganyag formában. A 30-50 perces leckéket a következőképpen használjuk:-minden nap csináljunk meg egyet és amikor végigmentünk az összesen, kezdjük elölről 1-7-ig. Vagy szánjunk rá egy hétvégét és 2 nap alatt végezzük el a 7 gyakorlatot.Ami fontos: ne teljenek el napok, hetek a gyakorlatok végzése között. A lazítások hatására elérhetjük a látásjavulást és utána már csak akkor szükséges ismét elővennünk őket, ha túl stresszes időszakot élünk át és romlást tapasztalunk. (ára: 20 000 Ft)
  • Pozitív megerősítések hanganyag. (ára: 3 000 Ft) Javaslat a Pozitív Megerősítések hallgatásához:A felvételt naponta érdemes meghallgatni, vagy a teljes hanganyagot, vagy az állapotunknak megfelelő részt.Hallgassuk elalvás előtt, amikor különösen fogékony a tudatalattink a megerősítésekre. de hallgathatjuk háttérként is. Használhatjuk meditációs alapként: meghallgatva kiemelkedhetnek belőle szavak, gondolatok, amikről eszünkbe juthatnak emlékek. Engedjük ezeket megjelenni, időzzünk el egy kicsit velük, emeljük őket tudatos szintre, majd engedjük el őket, lélegezzünk lassan mélyeket közben.A megerősítéseket saját hangunkon is elmondhatjuk magunknak, vagy készíthetünk személyesebbeket, amelyekhez érzelmeket is kapcsolunk. A látásjavulást nagyon segíti, ha elképzeljük, milyen boldogok, szabadok leszünk amikor ismét jól látunk! Képzeljük el minél részletesebben az életünket – élesen látva a környezetünket. A képzelettel “látott” képek ugyanolyan hatásúak a szem és az elme számára, mint a nyitott szemmel látottak! Használjuk belső látásunkat a külső látás megváltoztatásához. A megerősítések forrásai Emile Coue és Luise L. Hay gyógyító megerősítései voltak.