Ismét a látástréningről

Kategória:Gondolatok az egészségről-blog, Látásunk titkai-blog
Szerző:admin

Gyakran elhangzó kérdés felém, mi is a látástréning és mennyit kell gyakorolni ahhoz hogy eredményesek legyünk?

A látástréning kicsit olyan, mint egy maratoni futás… (a képen épp egy maratoni befutást látunk, az etióp Boru Feyse Tadese győzelmét a párizsi maratonon 2013 áprilisában)

célba érkezés

 

A maratoni futásra is előre, tudatosan fel kell készülni és a fizikai felkészülés mellett fontos az, hogy “agyban” is edzzünk és kitartsunk. Az edző pedig segít mind az edzésprogram összeállításával, mind a lelki felkészülés során. Az, hogy ki mennyire lesz eredményes függ az alkati adottságaitól, de a szorgalmától, kitartásától is.

A látástréning során én vagyok az edző, aki segít összeállítani a gyakorlatokat és támogatást ad a lelki motiváltsághoz is.

A látástréning  gyakorlatok segítenek abban, hogy tudatosabbá váljon a látásunk. Ebbe a tudatosságba beletartozik a látás folyamatának ismerete, az azt befolyásoló tényezők és azok kezelése.

A látástréning gyakorlatok segítenek ellazítani a feszült agyat és szemeket, segítenek visszanyerni a szemizmok rugalmasságát, a figyelem iránytásával segítenek élessé tenni a látottakat, a memória és a képzelet által javul a látásunk és a gondolkozásunk.

A gyakorlatok egyaránt hatnak a szemre, az agy működésére és a személyiségünkre is. Oldódnak lelki blokkok, sérülések.

Jól hangzik mindez, de mi az ára?

A RENDSZERES GYAKORLÁS. Minden nap, de legalább heti 5 napon keresztül legalább 15 percet rá kell szánni a gyakorlatok végzésére! Aki gyorsabb eredményt akar vagy súlyosabb az állapota annak ennél többet, akár napi 45 percet is.

A másik nagyon fontos tényező, a TUDATOS TÁPLÁLKOZÁS, ÉS BIZONYOS SZUPERTÁPANYAGOK FOGYASZTÁSA.

A rendelésemen megtanítom a látástréning gyakorlatokat, a Szemlélek CD és a megtanultak segítségével otthon minden nap végezni kell ezeket a változáshoz. Elengedhetetlen tehát a jó motiváció, az érdeklődés, a cél kitűzése és az eléréséért való megküzdés, megdolgozás. Mivel a végeredmény nemcsak a jó látás, hanem egy tisztább, hatékonyabb gondolkodás, jobb memória, ezért érdemes belevágni!

dr Ungváry Lilla

bejelentkezés: szemlelek@gmail.com

06 70 220 3148

 

 

Leave a Reply

Kérem, adja meg az alábbi művelet eredményét! *