Látásjavító Élménytábor szülőknek és gyerekeknek

Látás-TÁBOR családoknak: Tegyünk gyermekeink jó látásáért! 

Helyszín: Túrkeve http://turkevetermal.hu/

Időpont: július 11-15

Miért érdemes eljönnötök ebbe a táborba?

Ha szülő vagy:

  • kikapcsolódhatsz, pihenhetsz, feltöltődhetsz egy kellemes gyógyfürdőben
  • megtanítjuk neked, hogyan tudod fejleszteni vagy megőrizni gyermeked jó látását
  • javíthatsz a saját látásodon

Ha gyerek vagy:

  • játszhatsz, fürödhetsz, labdázhatsz, tollasozhatsz, rajzolhatsz, mesét hallgathatsz, élvezheted a nyarat 
  • játszva javíthatod a látásodat
  • hozhatod a barátaidat és együtt lehettek

Regisztrációs díj: 60 000 Ft/ fő, gyerekeknek 55 000 Ft/fő (az ár tartalmazza a szállás, a korlátlan fürdőbelépő és az élményterápiás látástréningek díját)

korai regisztráció május 31-ig: 55 000 Ft/fő , gyerekeknek 50 000 Ft/fő

Gyerekeket felnőtt kísérettel várunk 5 éves kortól.

A szemlelek.elvonulás@gmail.com címen lehet regisztrálni, 20 000 Ft előleg befizetésével. A számlaszámot emailben küldöm.

Magunkról:

Dr. Ungváry Lilla szemész vagyok és tudom, hogy a látás nem csak rosszabbodni, hanem javulni is tud. Több, mint 10 éve foglalkozom látásjavítással. Számos elvonulást vezettem Magyarországon és külföldön. Sok gyerek és felnőtt tanítványom látása javult meg ez alatt az idő alatt, tudásomat folyamatosan bővítem, mert számomra a látás csodálatos és végtelenül színes, izgalmas világ. A test-elme kapcsolata egyre nagyobb hangsúlyt kap a kutatások és a terápiák világában, ezek megismerése és alkalmazása érdekel. A szemészeti végzettségemen kívül repülőorvostannal foglalkozom és szomatodráma játékvezető is vagyok.

Dr. Soós Nóra pszichoszomatikus szakorvosjelölt vagyok, és hiszek abban, hogy a testünk és a lelkünk gyógyítása összefügg. 6 éve foglalkozom az integratív orvoslással Németországban, és jelenleg egy szülő-gyerek pszichoterápiás osztályon dolgozom. Azt tapasztaltam, hogy bármilyen testi tünet hatással van az egész családra, ahogy az egész család is hatással tud lenni a családtagok tüneteire is – negatív és pozitív irányban is. A látással kapcsolatos gyógyító élmények családszintű megteremtése különös fontos téma számomra, mert én magam is szemüveget kaptam gyerekként, és minden változást saját magamon tapasztaltam meg.