Megvásárolható könyvek, videók

Megrendelés emailben: szemlelek@gmail.com

Megrendelhető anyagaim:

  • A látásjavítás alapjai : A 4 órás előadássorozat érdekes és hasznos dolgokat ismertet meg a látás működéséről. Milyen tényezők befolyásolják a látást? Mit jelent az, hogy az agyunkkal látunk?  Mitől lesz jó és mitől lesz rossz a látásunk? Milyen gyakorlatokat végezhetünk azért, hogy jobban lássunk? Ezekről szól ez a 4 órás sorozat. (ára 20 000 Ft) Kinek ajánlom? Bármilyen látásprobléma esetén hasznos megismerkedni ezekkel az alapelvekkel. Ezért hasznos rövidlátóknak, távollátóknak, olvasó szemüvegeseknek, időskori szembetegségek esetén)

Olvasó szemüvegesség javítása:

  • Olvasó szemüvegesség megjavítása: A 6 órás sorozat lépésről lépésre megismertet azzal, hogyan tudod javítani a közeli látásod és csökkenteni vagy letenni az olvasó szemüvegedet. (ára: 40 000 Ft)
  • Megrendelheted ” A tökéletes közeli látás“” című ebookomat amihez kinyomtatható látásteszteket is kapsz ajándékba. Miről szól ez a könyv?Arról, milyen belső okok (érzések, gondolatok) hozzák létre a közeli látás romlását. Ebből a könyvből segítséget kapsz ahhoz, hogyan tudod ezeket megváltoztatni. Ezen kívül számos látásjavító lazító gyakorlatot, ötletet írtam meg benne. Olyanokat, amik a leghatásosabbnak bizonyultak a tanítványaim között az évek során. (Ára: 10 000 Ft.)
  • Ha videókat is szeretnél nézni a könyv olvasása mellett, akkor megrendelheted ” A tökéletes közeli látás” ebookot a “Minibetűk olvasása” 16 részes videó sorozattal együtt és a kinyomtatható látásteszteket. (Ára: 29900 Ft)

Rövidlátás javítása:

  • A rövidlátás javítása, 7 leckés sorozat: A 7 leckéből álló sorozatban rengeteg segítséget kapsz ahhoz, hogy javítsd a rövidlátásod. A rövidlátás kialakulásának sok külső oka van (például a sok közelre nézés) és sok belső oka is ( érzések, testtartás, belső feszültségek) Ezek a leckék segítenek megismerni a belső működésed, segítenek új szokások kialakításában. A szemüveged dioptriájának csökkentéséhez keress meg személyesen. (A 7 lecke ára: 45 000 Ft)
  • Megveheted a “Lásd élesen a világot” sorozat 4 video leckéjét. Mindegyik lecke a közös gyakorlást segíti elő, hosszuk egy – egy óra. Ebből a rövid anyagból néhány nagyon hasznos és hatásos gyakorlatot tanulhatsz meg, amik segítenek a rövidlátás javításában. ( A sorozat ára: 20 000 Ft)

Monitor előtt dolgozóknak készült anyag:

  • 6 tanács a monitor előtt dolgozók számára. Ez az előadás arról szól, hogyan előzheted meg a látásod romlását ha sokat ülsz képernyő előtt (ára: 6000 Ft)

Szülőknek készült:

  • Mit tehetünk gyerekeink látásának megőrzéséért? Az előadásban elmesélem, miért annyira káros, ha egészen kis gyerekek a digitális eszközök bűvöletébe kerülnek. A rövidlátás, a látás és figyelmi problémák ugrásszerű növekedése zajik a gyerekek között világszerte. Tegyünk az egészséges látásukért, gondolkodásukért! (ára 6 000 Ft) 

Látásmeditáció:

  • Hosszú tenyerezés hanganyag . Ez a 22 perces hanganyag segít ráhangolódni a szemek és a látóközpont ellazítására. ( ára: 2 000 Ft)