Online látásjavító gyakorlások 2 hónapon keresztül

Szeretnél tisztán, élesen látni közelre, távolra? Kíváncsi vagy rá, hogyan lehetséges ez szemüveg, kontaktlencse, műtét nélkül? Ezt tanulhatod meg ez alatt a 2 hónap alatt.

Tapasztalatom szerint a látásjavulás legfőbb titka abban rejlik, hogy napi szinten teszel-e érte valamit. Az, hogy hetente találkozunk sokat segít abban, hogy rendszeresen foglalkozz a látásoddal, az egészségeddel. Valójában nem nehéz változtatni a látáson. A rendszeresség, bizonyos testi és látási szokások megváltoztatása szükséges hozzá. Ehhez kapsz segítséget ez alatt a 2 hónap alatt, hatékony és érdekes gyakorlatokat gyűjtöttem össze neked, az elmúlt sok év tanítási tapasztalatom alapján.

Mit jelent ez? Nem kell megvenned, elolvasnod sok látástréning könyvet, megnézned sok külföldi videót, bizonytalanul keresgélni, mi a jó neked, hanem használhatod azt, amit én szemészként az elmúlt 15 évben összegyűjtöttem, kipróbáltam és leghatásosabbnak találtam.

Regisztrálj minél előbb, hogy ne maradj le erről az őszi programról.

Az első óra szeptember 19-én lesz.

Kinek ajánlom?

  • Aki szemüveget hord távolra vagy közelre és szeretné csökkenteni a dioptriát
  • Aki nem hord szemüveget de elfárad a szeme és szeretné megelőzni a romlást
  • Aki sokat néz közelre, monitorra és elfárad a szeme, romlik a dioptriája
  • Akinek szemproblémája van és szeretné javítani a keringést a szemeiben, szeretné egészségesebbé tenni a testét, elméjét
  • Aki szeretné jobban érezni magát és szeretne tisztábban látni

Hogyan zajlik a közös gyakorlás?

Online formában zoomon, hétfőnként este 19.30-20.30-ig. Jó, ha részt tudsz venni az élő órán, de ha néha ez nem sikerül, felvételről is megnézheted az órát. A program 2022. szeptemberében indul és novemberben ér véget.

Mennyibe kerül?

A 2 hónapos, 8 alkalmas közös gyakorlás ára egyben fizetve: 55 000 Ft

Részletben fizetve: 2 x 30 000 Ft

Regisztráció: lezárult