Őszi látástréning elvonulás

Az a tapasztalatom, hogy a hosszabb idejű kikapcsolódás,kilépés a megszokott hajtásból jobb hatásfokú, gyorsabb javulást eredményez. Ezért ősszel ismét lesz Szemlélek elvonulás!

Mikor?


2018. 11.30-12.02-ig.


Hol?


Zsámbékon A Szépia  Bio és Art hotelben   ( http://szepiahotel.hu/szepia-hotel )


A szauna, élmény medence, sószoba, bowling pálya mind igénybe vehető majd a pihenőidőkben és minden egyéb szolgáltatás is, amit ez a szép hely kínál.Ráadásul közel van Budapesthez, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is.

A látástréning program gazdag lesz,  sok újdonságot hozok! Néhány ezek közül: gyógyítás színekkel, 1 perces meditációk a jelenlét növeléséhez, csikung energia gyakorlatok.

A költségek:

A szállás 2 ágyas szobában félpanzióval 31500 ft /fő  a 2 éjszakára (az idegenforgalmi adóval együtt), az egyágyas szoba felára +18 400 ft. Ezt az árat a hotel november 10-ig tartja fent nekünk, aki ez után az időpont után regisztrál magasabb szobaárat fizet! A szállást a hotellel kell rendezni!


A látástréning díja  a 3 napra 24 000 Ft.

(A szállás és a részvételi díj 50%-nak befizetésével történik meg a tényleges regisztráció a programra és a helyfoglalás a hotelben. )

Korai regisztrációs kedvezmény:


2018 október 20-ig történő regisztráció esetén a látástréning díja 20 000 Ft ( a kedvezmény a szállás árát nem érinti, az fix díjas)


Hogyan lehet regisztrálni?


Emailben: szemlelek.elvonulas@gmail.comTovábbi információt emailben küldök. 
Szeretettel várok minden érdeklődőt!