Személyes élmények az Acunováról

Kategória:Gondolatok az egészségről-blog, Látásunk titkai-blog
Szerző:admin

Múlt héten ismét elutaztam Koppenhágába, hogy konzultáljak John Boellel, illetve megnézzem munka közben.

A koppenhágai klinikájuk egy kisebb rendelő, napi 50-60 embert kezelnek. Vidéki klinikájuk ennél nagyobb, ott több akupunktőr dolgozik és még nagyobb a betegforgalom.

Az 50-60 ember 80%-a szembeteg volt, akik nemcsak Dániából, hanem más országokból is érkeztek hozzájuk. Németországból, Svédországból, Norvégiából elsősorban. Életkoruk szerint voltak huszonévesek és kilencven évesek is. A legtöbben macula degeneratio miatt érkeztek kezelésre, a fiatalok pedig retinitis pigmentosa miatt. Néhány emberrel beszélgettem. Az egyikük macula degeneratios, és a kezelés óta tud ismét olvasni. A másikuk retinitis pigmentosás, és javult a látótere. A harmadiknak is pigmentosaja van, illetve nystagmusa, strabismusa. Neki is segített az Acunova. A dánok nem alkalmaznak különösebben más kiegészítő terápiákat, legfeljebb a táplálékkiegészítőket ajánlják, mert a sejtek megújulásához szükség van sok nyomelemre.

Az Acunova  napi 2 kezelésből áll, amelyek 30 percig tartanak. A tűket a szemöldökbe, a kezekbe és a lábakba szúrjuk, összesen 6 db-ot. A 2 kezelés között 1 óra pihenőidő van, ezt el lehet tölteni a rendelőben is. Ajánlott a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása a kezelés alatt, főleg ha a vizelet erősebb szagú lesz vagy fejfájás alakul ki.

Én is kértem, hogy szúrjon meg John Boel, hogy tudjam , milyen érzés pontosan. A vékony tűk szúrását érezni lehet, ez is a cél, de utána már nincs kellemetlen érzés, legfeljebb az, hogy nekem nagyon erős vérbőség érzésem lett a szememnél, és a bőröm is kipirosodott. De hát ez a kezelés célja: vérbőséget hozni létre a szemben.

 

Leave a Reply

Kérem, adja meg az alábbi művelet eredményét! *