Tisztán látok – látásjavító elvonulás a Balaton mellett

2021. július 1-4-ig megalapozhatod a tiszta látásodat ezen az elvonuláson.

Miért van erre szükségünk éppen most?

A pandémia alatt még több tevékenységet végeztünk a számítógépen, mint korábban. Sokunknak pedig a munkája igényli azt, hogy napi 8 órát vagy többet is monitor előtt töltsön. A képernyő nézése sok szempontból korlátozza a látásunkat és a gondolkodásunkat is. Azonban ez nem visszafordíthatatlan hatás, lehet rajta segíteni. Ezen az elvonuláson sok hasznos gyakorlatot tanulhatsz meg amik segítenek abban, hogy megőrizd látásod és gondolkodásod rugalmasságát és nyitottságát.

A látás energiáját a napfonat csakra biztosítja. Ebben a csakrában található a máj, az emésztés, méregtelenítés fő szerve. A táplálkozással nagy mértékben tudod gyengíteni vagy erősíteni a napfonat csakrádat.

Az elvonulás különlegessége, hogy csupa olyan ételt, italt kapsz amik javítják a látást. Ezeket megtanulod elkészíteni és a recepteket is magaddal viheted.

A családias környezetben 2 tréner ( dr. Ungváry Lilla szemész, látástréner és Nagygyörgy Ágnes szobrász, energetikai és művészeti coach) vezet be a látás titkaiba. A kellemes környezetben a színes növények, színes ételek, színes festékek világában gyógyíthatod a látásodat.

A programban minden ezt fogja szolgálni: a speciális látásjavító testmozgás, a látásjavító táplálkozás és a gyakorlati foglalkozások. A gyakorlati órákon a legsikeresebb és leghatékonyabb látásjavító technikákkal fogsz megismerkedni. A 4 napos közös gyakorlás olyan hatású lesz a látásodra, mintha hónapokig gyakorolnál egyedül.

Mikor?

2021.07.01-07.04-ig

Hol?

Kötcsén az A Látás Titkai Központban, Magyar utca 9.

Mennyiért?

Szállás: 2 ágyas szobákban 9000 Ft/fő/nap

Étkezés: kb 6 000 Ft/fő/nap

Látástréning: 35 000 Ft . Kedvezmény: Amennyiben június 13. előtt regisztrálsz, ez az összeg 30 000 Ft. A tréning ára tartalmazza a 4 napos programokon történő részvételt, az összes segédanyag árát, amit használni fogsz, a jegyzeteket és hangfelvételeket amiket később is használhatsz.

18 éves kor alatt a részvételi díj 25 000 Ft, a kedvezményes ár 20 000 Ft.

Biztonság: a résztvevők egészségének védelmében kérlek hozd magaddal a védettségi igazolványodat vagy egy maximum 3 napos PCR tesztet.

Regisztráció:


Név
:
*
Email
:
*
 
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom

hdr
hdr