Ezen az oldalon már többször írtam az üvegtesti homályokról. Most ismét megosztok egy történetet.

Kedves betegem szomatodrámára jött, hogy megnézze, milyen lelki oka van az üvegtesti homályainak. A dráma során felállította a szereplőket: a szemét és a 2 üvegtesti homályt a háttérben. Én kaptam a szem szerepét. A történet alakulni kezdett érzéseink és a közöttünk lévő különleges kölcsönhatások eredményeképpen. Ilyenkor nem tudásunk, hanem egy láthatatlan mező energiáinak hatására kezdünk beszélni, cselekedni és a szereplő belekerül sokszor egy általa nagyon jól ismert, gyakran fájdalmas emlékébe.Itt is ez történt: megelevenedett egy régi családi jelenet és benne egy kislány, akit elhagyott az apukája. Mindez a jelenben ismét ott volt, élhető, tapintható közelségben és a lány el tudta mondai az apjának a fájdalmát, csalódottságát, az apa pedig bocsánatot kérhetett a lánytól.

Azt, hogy ő mit élt át remélem elmeséli majd ő maga. Én az apa szerepébe kerültem és számomra katartikus érzés volt megérezni azt, hogy az apa mennyire tele van őszinte megbánással. Ő is csak egy ember, aki hibázik, aki igyekszik élni úgy ahogy tud és ahogy sikerül. Az,. hogy ezt meghalljuk, hogy meg tudjunk neki bocsátani magunkban az a mi választásunk, mi gyógyulásunk esélye. Mivel nekem hónapok óta a szomatodrámázások során hasonló jelenet alakul ki, amiben szereplőként érintve vagyok, én magam is gyógyítom lelkem-testem emlékeit, gyerekkori sérüléseit.

A szomatodráma minden résztvevőnek, legyen akár főszereplő vagy szereplő vagy néző, lehetőséget ad arra, hogy gyógyuljon.

A látás javításánál is szükséges a lelki blokkok oldása, éljen vele az, aki teheti.

Április 16-án délután szeretettel várok minden érdeklődőt a következő szomatodráma szemgyógyító délutánon!

szomatodráma

About the Author dr. Ungváry Lilla


Get In Touch