2018 április 29-én repülőre ültem, hogy egy 5 és egy 9 órás repülőút után megérkezzek Balira, a natural Vision Academy második elvonulására.


A hosszú út és ülve alvás után jó volt végre megérkezni és megérezni a meleg, párás levegőt a reptéren. Kilépve a kapun, rögtön megláttam a jelképet és egy mosolygós helyi arcot. Ő volt Dana, az idegenvezetőnk, aki helyi gyógyító ember és gyógyult rövidlátó.


 

A szállásunk egy gyönyörű hotel volt. Hatalmas kertben sok kis ház, mindegyikben 4 szoba. A szálloda Candidasában volt, ami egy tengerparti település. A mi szállodánknak is saját tengerparti strandja volt. Az első meglepetés az volt, mennyire meleg vize van a tengernek. A balatoni 28 fok sem ér fel azzal, amilyen simogatóan kellemes meleg ott a víz.Az időjárás egyenletesen meleg, a levegő párás volt, eső nem esett. A növények is meghálálják ezt a nedves meleget: mindenhol zöld, burjánzó természet fogadja az embert, akárhová megy. A szálloda kertje is felért egy arborétum szépségével.Másnap megérkezett az egész csapat. A résztvevők 4 országból (Magyarország, Japán, Mexikó, Oroszország) és a trénerek (Fedor Simonov, Marina Montiel)


A program minden nap jógával vagy csikunggal kezdődött, majd egész délelőtt látástréning órák voltak, amelyeket mi hárman vezettünk, felváltva, angolul. Délután szabad program volt, amit sokszor kirándulásokkal töltöttünk. Voltunk királyi palotákban, vízre épült palotában, vízesésnél áldást kaptunk, jártunk Ubudban, voltunk búvárkodni és láttunk csokiüzemet.

 

Az elvonulás végén felmértük a javulásokat. Minden résztvevőnél volt mérhető látásjavulás, volt, akinél 1m-el nőtt meg az élesen látás távolsága. Rengeteg élmény, sok nevetés, gyönyörű tájak, fantasztikus ételek, csodálatos tájak maradtak meg az emlékeinkben és a vágy, hogy folytassuk.

A csapat egy része ezért valószínűleg eljön Majorkára is augusztus végén, hogy megerősítse a látásjavulását. Addig pedig online kurzussal segítjük a fejlődést: heti 2 alkalommal tartunk órákat Fedorral és Marinával. Ezekre bárki jelentkezhet, aki legalább alapfokon tud angolul, mert az órák angolul lesznek.

Az online kurzus jelentkezés linkje:


https://inclubmail.ru/visionAcademy


Elképesztően jó érzés volt látni a 2 hét végén a kisimult arcokat, csillogó szemeket, szemüveg nélkül boldogan jövő-menő embereket. Sokféle gyógyítást végeztem már életemben és ez az élmény az, amit legjobban szeretek a gyógyító munkában: örömöt látni magam körül.

About the Author dr. Ungváry Lilla


Get In Touch