A mozgásnak is nagyszerű hatása van a látásra, erről is mesélek néhány történetet.

Az egyik ismerősöm 60 évesen elhatározta, hogy lefutja a maratont. Elkezdett rá edzeni. Sikerült is lefutnia, teljesítette a vágyát. érdekes módon a sok mozgás hatására megjavult a látása-korábban cílinderes és rövidlátó volt.

A másik egy friss történet. Ma aerial jógán voltam és az oktató mesélte, hogy volt egy lány aki nagyon beleszeretett ebbe a mozgásba. Szemüveges volt. Másfél év után azt vette észre, hogy nem lát jól a szemüvegével. Elment a szemészetre ahol kiderült, hogy már nincs szüksége a szemüvegre, megjavult a szeme.

Én akárhová megyek, ilyen történeteket hallok. pedig komolyan egy szót sem szóltam arról, mivel foglalkozom…Szóval tele van a világ ilyen történetekkel, csak nem erre figyelünk, hanem arra, amit pl az orvosok, optikusok mondanak, hogy a látás nem javul, nem javítható. Ez olyan, mintha a betegségekből sem lehetne meggyógyulni. Mármint igazán.Miközben arra is számtalan példa van, hogy más betegségekből is meg lehet gyógyulni, el lehet hagyni a gyógyszereket.
Nekem amikor a könyököm eltört azt mondta a doki, hogy nem fogom tudni majd kinyújtani a karom. Na én akkor azt gondoltam, tuti ki fogom nyújtani és mindent meg fogok tenni érte, hogy így legyen! Pár hónap múlva tökéletesen ki tudtam nyújtani! És valóban mindent megtettem érte: rendszeresen gyógytornáztam, masszíroztattam, lazítottam gyógyfürdőben, érzelmileg oldottam a traumát szomatodrámával.

Ha gyógyulni akarsz, keress magadnak ösztönző érzést, amivel elindulhatsz a gyógyulás felé. keress történeteket, akik már meglépték amit te szeretnél. Kérj segítséget szakemberektől akik testi és lelki szinten támogatnak az úton. rendszeresen gyakorolj és élvezd az utazást és a tapasztalást. Nemcsak a végcél elérése érték, hanem minden amit útközben tapasztalsz.

About the Author dr. Ungváry Lilla


Get In Touch