Jacob Liberman korunk egyik legérdekesebb látástörténetével rendelkezik, melyet részletesen leír könyvében (Take off your glasses and see) és számos youtube videoban is.

Ő ugyanis szemüveges volt és optometrista. Elkezdett gyakorlatokat végezni a szeme javítására de a legfontosabb az volt, hogy elkezdte megengedni magának a homályos látást és csak figyelte, milyen érzések keletkeznek benne. rengeteg féle félelem fájdalom düh stb emelkedett elő ezekből a homályokból, ő pedig engedte érezni magának ezeket az érzéseket. Ez elkezdte javítani a látását. Egyszer pedig egy meditáció során azt érezte, tökéletesen látja maga körül a világot-csukott szemmel. Izgaott volt, vajon megmarad-e ez, amikor kinyitja a szemét. Megmaradt! Immár 30 éve teljesen élesen lát annak ellenére, hogy a szemén mindenféle fénytörési hibákat lehet bemérni.

2016 márciusában egy 1 napos tanfolyamon voltam ahol ő adott elő. Fantasztikus belső utakra vitt minket is egy színmeditációjával és sokat beszélt az élet könnyedségéről, az erőfeszítésmentes életről. Ezeket is lehet hallani a youtube anyagiban. Honlapján és könyveiben jóval túllép a látáson, egész lénye és a szavai a jelenléttel, az érzékenységgel, együttérzéssel és a szeretettel vannak átitatva.

Tőle kaptam ezt a levelet, amit lelki folyamataink megsegítésére lehet alkalmazni. Aki a látását tisztítja, annak érdemes ezt a levelet kinyomtatni és követni az utasításokat. Sok bennünk rekedt érzelemtől szabadulhatunk meg, ha használjuk Jacob Liberman elengedés levelét!

Az elengedés levele 

About the Author dr. Ungváry Lilla


Get In Touch