(Boticelli)
A naptár szerint új évbe léptünk. Mint annyi minden, ez is egy illúzió körülöttünk. S az illúzióknak nagy szerepük van a látásban…Érezhetjük úgy, hogy a “helyzet fokozódik” –  vagy úgy is, hogy a világ s benne mi magunk is folyamatosan változunk. Az élet mozgás, állandó változás. Láttam az “Élet fája” című filmet és megérintett az érzés arról a bizonyos első mozgásról, ami az EGY után elkezdte működtetni a világunkat. Mert ha még mindig EGY lenne, akkor én sem írnám itt ezeket a sorokat…hogy ez jó-e vagy sem, fölösleges eszmefuttatás: ez most a VAN!

Ám játsszuk a játékot, hisz megtehetjük! Játsszuk azt, hogy 2012 évvel ezelőtt elkezdte a mi kultúránk számolni a perceket, napokat, éveket. Játsszuk azt, hogy sok mindent tudunk, hogy sok mindent szeretnénk tudni.

Játsszuk azt, hogy egy jótündér vagyok és minden kívánságot teljesítek!

Mit kíván magának? Kívánjon szívből, nagyot, amekkorát csak tud! Kívánhat sokat is, mindet teljesítem, a legfurábbat, leglehetetlenebbeket is! Egyetlen dolog nem létezik a jótündér számára: határidőt. Idő ugyanis nincs, a kívánság teljesül mert létrejött.

És hogy a kívánságok minél jobban teljesülhessenek, annak pusztán az a feltétele: le kell írni őket.  Aki akarja, el is küldheti a szemlelek@gmail.com-ra, hogy az én jótündérem is dolgozhasson rajta:-)

Szívből jövő, bátor, merész, nagy kívánságokat kívánok erre a 2012-es évre mindenkinek! Kívánjunk, álmodjunk csodás évet, életet magunknak!

A saját kívánságlistám is elkészült, változásokat, újításokat tervezek a szemtréninggel kapcsolatban magam is. Az első hírem, hogy február 24-én a Szomatodráma nyitott műhelysorozatban a téma a szem lesz, ahol új módszerekkel, szemlélettel közelítjük meg ezt a szervet dr Buda Lászlóval. Részleteket a szomatodráma honlapon találnak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

dr Ungváry Lilla

06 70 2203148     email:szemlelek@gmail.com

About the Author dr. Ungváry Lilla


Get In Touch