Hét éve kezdtem el komolyan foglalkozni a látástréninggel. Személyes indíttatás vitt rá: elkezdtem nehezen látni közelre. Felvettem egy szemüveget-rémes érzés volt, levettem-még rémesebb. Mivel tanultam látástrlninget, elkezdtem komolyabban foglalkozni vele, kutatni és keresni. Találkoztam hazai (Vén Péter) és külföldi (Ray Gottlieb, Roberto Kaplan, Meir Schneider) trénerekkel, olvastam és beszélgettem a hozzám fordulókkal. Sokat tanultam és tapasztaltam közben. Új módszereket is elkezdtem tanulni, szomatodrámát és craniosacralis terápiát, valamint akupunktúrás kezelést (Acunova). Találkoztam és remeknek találtam a Feldenkrais módszert és érdekel az Alexander technika is. Ezekből mind igyekszem kimazsolázni azt, ami beépíthető a látásjavításba.

Azon is elgondolkoztam, hogyan segíthetek hozzá még több embert ahhoz, hogy elkezdjen megismerkedni az egészséges látás ismérveivel, kialakításának lehetőségeivel.  Ezért első lépésben közzéteszek ingyenesen letölthető anyagokat, teszteket. Ezután pedig összeállítok írott anyagokat, amit elérhető áron fogok eljuttatni az érdeklődőknek. Remélem, egyre többen fogják ezeket használni, egyre kevesebben fogják a szemüket egészségtelenül használni, egyre több kisimult homlokot, mosolygó szempárt fogok látni jövet-menet:-) Kis, de rendszeres odafigyeléssel, munkával hatalmas dolgokat, változásokat lehet elérni a világban. Bízom ennek az erejében, a közös munka örömében, a siker örömében.

Ezzel ajándékozom meg minden kedves honlap-látogatómat, olvasómat, hozzám forduló gyógyulni vágyót, megköszönve érdeklődésüket.

 

ajandek

 

About the Author dr. Ungváry Lilla


Get In Touch