„Érzelmileg sebzett, fapados nemzet vagyunk” – jelentette ki Prof. Dr. Bagdy Emőke az Érzelmek Iskolája nyitóelőadásán. A pszichológiatudomány egyik legelismertebb szaktekintélye szerint lelkileg beteg nemzetünk felgyógyulhat, mégpedig az önkarbantartás segítségével.”

A teljes írást a pozitív nap oldalon lehet elolvasni.

Igen, egyetértek Bagdy Emőkével: van még dolgunk. Büszke, emelt fejű, nyitott szívű embereket lenne jó látni, örömteli gyerekeket és felnőtteket, megfelelési kényszer gúzsa nélkül szárnyaló tehetségeket.

A magam módján ezt szolgálom én is a látástréninggel. Jó tudni azt, hogy a tisztánlátás elősegítése nem csak jó látást, hanem tisztán gondolkozást is jelent. Ha tehát elsajátítjuk a tréning elemeit és azokat napi rutinná tesszük, azzal karbantartjuk gondolatainkat és így az egész életünket is!

Nagy öröm számomra, hogy szemüveg nélkül élők is felfedezték a Szemlélek látástréninget. Öröm megmutatni nyitott, érdeklődő, értelmes embereknek, hogyan működik a testük, mivel tudják még jobban kihasználni adottságaikat.

Öröm látni, hogy a fiatal generáció nyitott ezekre a megismerésekre. Örülök annak is, ha idősebbek, akár macula degenerációsok (szemfenéki meszesedés) érdeklődnek. Az orvostudomány valójában tehetetlen az ő állapotukkal, bár egyre újabb beavatkozások jelennek meg. Ezek azonban sokszor csak ideig-óráig segítenek. A látástréning, ha valaki rendszeresen csinálja, nagyszerű lehetőségeket rejt. Sosem késő elkezdeni! Ajánlom itt újra egy korábbi bejegyzésemet, ahol az időseket hívja tornára egy kedves barátom.

Minden korban lehet még jobb a látásunk, az életminőségünk.

Fedezze fel látásának titkait, lásson jobban tisztábban, ismerje meg a látástréninget!

dr Ungváry Lilla

email: szemlelek@gmail.com

tel:+36702203148

tisztánlátás

 

About the Author dr. Ungváry Lilla


Get In Touch