A legértékesebb beszámolók számomra azok, amiket a gyógyuló emberek írnak a saját élményeikről. Írtam már korábban az üvegtesti homályokról és azok megoldási lehetőségéről. Most egy újabb értékes beszámolót kaptam, a történet folytatását és új gyógyulási út bemutatását. Nagy szeretettel közlöm ezt is mindenki épülésére, gyógyulására! Íme:

” Mit tett értem a Moksa eddig?

 

Kezdésnek , hogy mi is a moksa elixír maga, itt megtekintheted: http://www.moksaelixir.hu/moksa/net/wellcome.php – érdemes a blog részt is böngészgetni, mert nagyon hasznos.

 

3 hónapja fogyasztom a moksa elixirt. Eredetileg a üvegtesti homályok miatt kezdtem el cseppenteni magamnak. Napi 1x 10 csepp fogyasztását ajánlotta a problémára Bencze Ilona , aki férjével együtt találta fel ezt a csodálatos szert. Hosszú távú fogyasztása javasolt, mivel az érzelmi blokkok feloldásához hosszú időre van szükség. Habár már néhány napos fogyasztás után is észrevehető, hogy valami történik bennünk, mégis a moksa elixir türelmes és kitartó embereknek javasolt. Van aki több hónap után sem érzékel változást, na most ez nem lehet igaz. Ilyenkor le kell ülni , kicsit befelé figyelni és elgondolkodni azon , hogy milyen pozitív változások történtek eddig. Hidd el meg fogsz lepődni. Így szeretném megosztani veletek én is az eddigi 3 hónap változásait:

 

–          Az első néhány nap úgy éreztem, hogy valamiféle lelki béke szállt meg, szinte lebegtem, majd az elkövetkezendő 3-4 hétben hangulatingadozásaim voltak, sírtam sokat, minden apró dolgon, illetve gyerekkori sérelmek jöttek elő a semmiből, tehát sírtam, olykor elég váratlan helyzetekben– én ezt nem tekintettem rossznak, mivel ez a tisztulást jelzi mindig, hogy elkezdődött valami, a moksa dolgozni kezdett. Néhány tünet felerősödött: úgy vettem észre picivel több homály úszkált be, fájt a fejem, ingerlékeny voltam, kiszáradt a szemem állandóan és bepirosodott. Igazából semmi komoly, amit ne lehetne elviselni. A moksa tehát nagyon dolgozott.

 

–          Majd megpróbáltam összeírni milyen pozitív változások jöttek elő eddig: hónapok óta tartó orrdugulásom megszűnt egyik napról a másikra, az alvászavarom megszűnt, fejfájásaim 90%-al lecsökkentek, nem fáztam fel mióta szedem, pedig évek óta szenvedem ezzel a problémával, az emésztésem tökéletes, a szemszárazságom megszűnt, a homályok kezdenek tisztulni lassan, de végre történik valami ( erről még bővebben lejjebb ), a családom felé sokkal nagyon türelemmel fordulok, valahogy könnyebben nyílok meg, adom át a szeretetet, a munkámban kreatívabb vagyok, sok ötletem van, jobban be tudom osztani az időm, eddig össze-vissza kapkodtam, új lakásba költöztünk és végre megvehettem álmaim autóját. Csupa jó J

Aki elkezdeni szedni a moksát, az élete meg fog változni, és ez nem hókuszpókusz, ez az igazság.

A homályokkal kapcsolatban néhány jó tanács a moksa mellé, amiket sikerült összeszednem: egyrészt szemtorna minden nap, ez tényleg segít ( napoztasd a szemed, ingázz és takard el a tenyereddel ) , mert pucol, frissíti a vérkeringést.

Minden reggel igyál meg a pohár vizet néhány csepp citrommal, illetve a máriatövismag olaj is jót tesz. Agykontroll: szánj napi néhány percet arra, hogy jó dolgokra gondolsz, pozitív emlékeket idézel fel, és tegyél úgy mintha tényleg minden rendben lenne. Tudom, hogy ez néha nehéz, de a moksa segíteni fog ebben is, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Habár az orvosok szerint ezekkel a homályokkal kezdeni nem lehet semmit, én ezt nem hiszem el, és nem is akarom. Gondoljatok csak bele, hány halálos betegségből gyógyultak már fel emberek csupán azzal , hogy használták az elméjüket, holott az orvosok nem jósoltok semmi jót. Ezért te se hidd el, hogy ez már csak így lesz, mert te döntöd el, hogy mit kezdesz az életeddel, tehát gyógyítsd meg magad, mert semmi sem lehetetlen. Amit még ajánlanék, az a vitasight spray, ami kimondottan üvegtesti homályok megszüntetésére alkalmas. Hihetetlen és drámai változásokról hallottam a spray-vel kapcsolatban, és volt akinek lassabban, de működött. Én 2 hónapja szedem és most vettem észre , hogy valami történik végre, kezdenek halványodni a homályok J Hogy ez a moksától vagy a spraytől, vagy az összes többivel együtt alkalmazva  történik, nem tudom, nem gondolkodom ezen. Az eredmény a lényeg. Külön köszönet Ungváry Lillának, aki mindig pozitív gondolatokkal lát el J

 

Végezetül két idézet, amit nagyon szeretek, és akárhányszor elolvasom erőt ad.  A moksa oldalán találtam:

 

„I. Sétálok az utcán. Egy mély lyuk van a járdán. Beleesem. Elvesztem… Nincs segítség. Nem az én hibám. Egy örökkévalóság kell, hogy kitaláljak.

II. Ugyanazon az utcán sétálok. Egy mély lyuk van a járdán. Úgy csinálok, mintha nem látnám. Újra beleesem. Nem tudom elhinni, hogy ugyanott vagyok. De nem az én hibám. Még nagyon hosszú idő telik el, míg ki tudok jönni.

III. Ugyanazon az utcán sétálok. Egy mély lyuk van a járdán. Látom, hogy ott van. Mégis beleesem… ez puszta megszokás. A szemem nyitva van. Tudom, hol vagyok. Az én hibám. Azonnal kijövök.

IV. Ugyanazon az utcán sétálok „

V. Egy másik utcán sétálok végig.

 

„A Moksa, főleg ha nagyjából egészséges vagy, rövid távon abban segít, hogy jobban érezd magadat a mély lyukban a járdán. Hogy meglásd, hogy milyen szép fala van a lyuknak. 🙂 Ez nagyon nagy különbség ahhoz képest, hogy utálod, hogy a lyukban vagy, ütős hatásnak tűnik. 😉 Középtávon, hónapok alatt egyrészt kihoz a lyukból és a szélén tart, nehogy beleess újra – ez már nem lesz akkora újdonság, hozzá lehet szokni -, illetve elindul a lelkedben időben visszafelé, és megkeresi azokat a tényezőket, amik eltakarták a szemed elől a lyukat és a beleeséshez vezettek. Abban is segít, hogy ha véletlenül beleesel egy másik lyukba, jobban viseld és hamar kimássz belőle. Hosszú távon, évek alatt pedig abban segít, hogy ki tudd kerülni a lyukakat, illetve hogy egy másik utcán tudj végigsétálni.”

 

 

Kristálytiszta látást kívánok mindenkinek szeretettel!

 

BÉ”

About the Author dr. Ungváry Lilla


Get In Touch